HABER Yachts på Boot i Düsseldorf 17-25/1 2015

Välkommen att besöka oss på Boot i Düsseldorf, världens största båtmässa. Det är ett fantastiskt evenemang för alla båtintresserade med över 1600 utställare i 17 hallar. Dessutom är Düsseldorf en väldigt trevlig stad, vackert belägen vid Rhen och väl värd ett besök i sig.

Boot

Boot – Düsseldorf


Följande HABER-båtar kommer att visas på mässan:

HABER 34C4 kutter

CE-kat. A – Monternummer: Hall 15 / B58. Detaljerad beskrivning av HABER 34C4

HABER Yachts genomtänkta, rymliga, mycket bekväma och välseglande 34-fotare som till följd av ringa djupgående (70 cm) och fällbar mast passar lika bra för öppet hav som för nordiska skärgårdar och kanaler.

Nytt för i år är den färdigutvecklade automatiska versionen av C4-systemet, varvets unika styrsystem som medför maximal komfort och säkerhet under seglatsen. Detta gör båten till den idealiska långfärdbåten!

HABER 34C4 kutter

HABER 34C4 kutter

HABER 620 slup

CE-kat. C – Monternummer: Hall 16 / C03. Detaljerad beskrivning av HABER 620

HABER Yachts senaste modell som premiärvisas i Düsseldorf. Det är en spännande nyhet i det trailerbara segmentet (vikt inkl. trailer: 1500 kg) där skrovformen inspirerats av HABER 34C4. I syfte att spara vikt och kostnader har man valt standardiserade lösningar, utan att för den skull ge avkall på det som blivit varvets kännetecken: högsta kvalitet i utförandet, maximalt utnyttjande av ett begränsat utrymme och goda segel- och sjöegenskaper.

HABER 620 slup

HABER 620 slup

I samverkan med övriga segelbåtsleverantörer inom det nya nätverket Segelbåtar Sverige kommer vi att ordna specialvisningar av HABER Yachts båtar under mässan.

Kontakta oss så bokar vi en tid som passar er. Vi kan även erbjuda personlig visning innan mässan öppnar för dagen.

Anmälan kan även göras på: simplesignup.se/event/52492-specialvisning-baatmaessan-i-dusseldorf

När det gäller förbindelser till Düsseldorf kan det vara bra att veta att förutom SAS och Lufthansa flyger även Germanwings direkt till Düsseldorf från Göteborg/Landvetter. Germanwings har även direktflyg från Arlanda till närbelägna Köln-Bonns flygplats. Även Ryanair flyger direkt till Düsseldorf/Weeze från Skavsta och Växjö. Slutligen har Air Berlin bra direktförbindelser från Köpenhamn till Düsseldorf.