Prova HABER 34C4 i Genèvesjön!

Fr o m Valborg t o m mitten av oktober kommer HABER 34C4 att finnas tillgänglig för provsegling i Genèvesjön. Båten kommer att ligga i hamn i Le Bouveret vid sjöns östra ände. Den kommer även att visas att visas på den flytande båtmässan Salon nautique du Bouveret 1-3 maj.

Ta vara på tillfället att prova denna fina båt i de mest storslagna omgivningar som tänkas kan!

Pierre Mivelaz kommer att svara för provseglingarna. Han talar god engelska och har även en semesterlägenhet i hamnen som han hyr ut till provseglare till ett attraktivt pris.

HABER 34C4 på Genèvesjön

HABER 34C4 på Genèvesjön


Tips: Swiss erbjuder förvånansvärt billiga flygbiljetter – under 1000 kr t o r – till Genève från Arlanda och Kastrup. Kolla efter biljetter i kategorin: “Geneva Economy Light” på flygbolagets hemsida www.swiss.com. Från Genèves flygplats finns det sedan täta direktförbindelser med tåg till Montreux där ni blir hämtade av Pierre.

Kontakta oss för information och bokning av provsegling!