Nordisk premiär för HABER 20 mini Reporter på Allt på Sjön i Gustavsberg 2-4 September!

Allt på sjön i Gustavsberg

Nordisk premiär för HABER 20 mini Reporter på Allt på Sjön i Gustavsberg 2-4 September!

På den flytande båtmässan i Gustavsberg kommer HABER 20 mini Reporter för första gången att visas i Norden

Denna originella och intressanta motorbåt – som presenterades i På Kryss 2016 nr 4 – utmärks av att den är extremt grundgående, rymlig och komfortabel. Dessutom har den en fantastisk manöverförmåga. En idealisk ”skärgårdsströvare” om man så vill för kortare eller längre turer med 5 rejäla kojplatser, dinett, välutrustat kök och toalett.

Den version vi kommer att visa är den deplacerande standardversionen med 9.9 hk utombordare. Men den finns även i version för inombordsdiesel 10 hk och i halvplanande version med 60 hk utombordare. Mer information finns på vår sida om HABER 20 mini Reporter

Välkommen att besöka oss på Allt på sjön!